Различните ползи от краткосрочен заем

онлайн пари на заемСценарият се случва на почти всеки работещ човек: няколко седмици преди заплата се случват всички спешни ситуации накуп. Заболява те зъб, лаптопът ти се поврежда и колата спира да пали, вероятно й трябва нов акумулатор. Звучи ли ти познато? Обзалагаме се, че да.

Това са непредвидени ситуации, в които ще ти трябват спешно пари, с които понякога може да не разполагаш точно в този момент. Какво можеш да направиш в такива случаи? Със сигурност можеш да се справиш, но ако нямаш свободни пари в брой имаш няколко варианта. Можеш да поискаш заем от близки или да изтеглиш краткосрочен кредит.

Бързите кредити вече набират популярност сред работещите хора, които спешно се нуждаят от сравнително малка сума пари в брой, за да посрещнат извънреден разход. Те са краткосрочни заеми, които могат да те избавят от финансов проблем точно преди следващата ти заплата. Много от кредиторите вече предлагат услугата и онлайн, което значително улеснява процеса. Можеш да направиш бърз анализ и да избереш кредитор, след което да кандидатстваш и при одобрение да получиш парите, от които се нуждаеш до минути. Без попълване на излишна документация, без да губиш време, просто, ясно и бързо. На падежа следва да се издължиш и всичкo е готово.

Може би ще попиташ какви ползи ти носят краткосрочните заеми, ако изброените дотук не са достатъчни? Ще изброим няколко, които ще ти помогнат да разбереш, че можеш да разчиташ на бързите кредити винаги, когато имаш нужда от пари в брой.

  1. Бързите кредити са заеми, които можеш да ползваш по каквато причина пожелаеш, особено когато поради тази причина не можеш да изтеглиш друг вид кредит. При бързите кредити не е необходимо да доказваш каквото и да било. Можеш да кандидатстваш и след това да използваш средствата за каквото си поискаш. Няма значение дали ще е за ваканция, плащане на разходи за обучение или за спешен ремонт на дома. Не преминаваш през дълга и сложна процедура на проверки от страна на кредитора, просто е необходимо да имаш добра кредитна история и да отговаряш на няколкото съвсем базови условия на кредитора.
  2. Заемите до заплата са най-добрата алтернатива, ако се нуждаеш от пари веднага. Тъй като се обработват светкавично бързо, ще можеш да разполагаш с пари в много кратък срок, буквално до минути. При стандартните кредити не може да става и дума за подобни срокове.
  3. Бързите заеми са най-добрата алтернатива, когато нямаш спестени пари и други източници на бърз доход. Спестяванията за извънредни ситуации са добра алтернатива, но те не винаги са достатъчни, а и няма как да предвидиш точно колко пари ще ти трябват при следващата извънредна ситуация.
  4. Краткосрочните кредити са по-добрият вариант ако не искаш да се обвързваш с по-дългосрочен дълг. Дългосрочните дългове крият риск от забава и дори невъзможност за издължаване. Много е трудно да се планира в дългосрочен план, особено днес, когато животът е толкова динамичен и не се знае какво ще се случи утре.

В e-cash имаме и удобен калкулатор, с който можеш да формираш кредит по своя мярка.