Правилният избор – история за бърз кредит

бързи пари до заплатаВ един прекрасен ден по път за работното си място, колата на Силвия се повреди. Оставаха й 20 дни до заплата, бе взела аванс, но той бе почти изчерпан за текущи разходи. Колата й бе необходима, за да ходи на работа и прибира детето си от детска градина всеки ден. Силвия се опита да вземе пари назаем от приятели и роднини, но точно в този момент никой нямаше възможност да й заеме необходимата за ремонта на колата сума. Нейният близък приятел Петър я посъветва да опита да изтегли кредит.

Силвия имаше приятелка, която работи в известна банка и я попита дали е възможно банката да й отпусне кредит. Оказа се, че процедурата е тромава и ще й отнеме време и усилия, за да получи одобрение. Тогава Силвия откри e-cash. Кредитор на бързи кредити, който може би щеше да помогне в тази ситуация.

Силвия направи проучване в интернет и откри още няколко кредитора, които предлагат заеми до заплата. След кратка проверка установи, че e-cash й предлагат по-добри условия в сравнение с останалите кредитори. Тя се запозна детайлно с общите им правила и разбра, че е необходимо да отговаря на няколко условия, за да получи одобрение за бърз кредит.

Притесненията й бяха, че нейния работодател не я осигуряваше на реалния доход, който получава. От сайта на e-cash разбра, че това не е основа за одобрение на бърз кредит. Въпреки ниското ниво на доказуемия й доход, тя имаше много добра кредитна история. Преди беше пазарувала стоки на изплащане, които бе изплатила без забава и в пълен размер.

Реши да опита и попълни формуляра за кандидатстване онлайн. След няколко минути получи обаждане и след кратък разговор получи одобрение за бърз заем. След още няколко минути получи информация, че може да изтегли необходимите й пари в клон на EasyPay. Изненадана, Силвия с радост установи, че действително сумата беше преведена в близкия клон само за няколко минути. След като получи парите, тя успя да плати за ремонта на автомобила си и излезе от неприятната ситуация, в която се бе оказала.

След 20 дни Силвия получи заплата. Направи няколко изчисления на месечните си разходи, задели необходимата сума за тях, както и за изплащането на бързия кредит, който беше изтеглила. В деня на падежа Силвия възстанови сумата на кредита заедно с лихвата и това беше краят на неприятностите за нея. С остатъка от заплатата си успя да покрие всички необходими месечни разходи, колата й беше ремонтирана и тя можеше да я използва по предназначение, а краткосрочния кредит беше в историята – изплатен в срок. Тогава тя реши, че и в бъдеще ще се възползва от тази услуга в случай на необходимост.

Това беше една история с неприятно начало във връзка с непредвидените обстоятелства сполетели Силвия, която завърши със щастлив край чрез помощта на бързите кредити. Тази история е пример за уникалните предимства на заемите до заплата и ползите им за обществото.

В случай на спешна нужда от пари и ти можеш да потърсиш подкрепа чрез краткосрочните кредити на e-cash.