Защо краткосрочните кредити са полезни за повечето хора? 2 част

Кредит без трудов договорПърва част тук – Защо краткосрочните кредити са полезни за повечето хора? 1 част

Второто илюзорно притеснение при заемът до заплата е неефективността им свързана с това, че получавате пари срещу бъдещи приходи, което може да ви доведе до финансов проблем. Истината е, че когато човек се нуждае от повече пари, от колкото изкарва, то за него е трудно да се върне във финансово добро положение, независимо дали използва кредит или не.
Нека видим следния пример: да речем, че минете покрай магазин за обувки и видите на витрината този страхотен нов модел, който струва 150лв., ще започнете ли да смятате начини, по които да си спестите още няколко лева на месец, за да може след няколко месеца да имате пари за тези обувки, които до тогава вече няма да са модерни, или просто ще ги купите с кредитната си карта, по която заплатената сума ще се увеличи над 150лв. с такси и лихви?
Кредитните карти се използват често – когато трябва да напазарувате за вечеря, когато телефонът/колата/компютърът ви се счупи, а нямате излишни пари за ремонт, когато трябва да покриете здравни такси или просто лекарствата срещу настинката ви, когато стане време за училище и децата имат нужда от нови учебници, дрехи и приспособления. Кредитните карти се използват постоянно.

А използването им представлява точно това – аванс от бъдещ приход. Предполагаме, че следващият месец ще имаме отново достатъчно приходи за да платим сметката си по кредитната карта (плюс лихви и такси), както и за да покрием ежемесечните си разходи. Така живеят доста хора и всичко е наред. Използват кредит ежедневно и са наясно, че той си има цена.

Но също така има и доста хора, които не разполагат с кредитна карта, а бързият онлайн кредит е единствената им възможност да се справят със спешната нужда от пари, която ги е сварила неподготвени. Традиционните банкови кредити имат много изисквания, за да си осигурят само клиенти с минимален риск. Ето защо те изискват клиентите им да имат сигурна, добре заплатена работа на трудов договор, банкова сметка на тяхно име, имуществено обезпечение и един или повече поръчители. А доста хора, които имат голяма нужда от пари, не разполагат с нито едно от тези неща.

Тук на помощ идва краткосрочният онлайн кредит, за кандидатстване по който не са ви нужни поръчители или имуществено обезпечение. Освен това, не се изисква и трудов договор, а доста хора нямат такъв, тъй като съществуват доста работодатели, чиято практика е да избягват подобен вид договори, в името на по-ниските разходи за наемане на работна ръка.

Бързият онлайн заем е с ниски изисквания за кандидатстване, които позволяват на всеки да се възползва от пари навреме. Освен това, одобрението става за минути, а парите са по сметката ви до края на деня. Така ще може да се погрижите за финансовия си проблем веднага, след което да изплатите заетата сума на една вноска и да продължите с живота си без да се обвързвате дългосрочно с банкови институции.

Ако обмислите добре нуждата си от онлайн пари на заем и разберете, че заемодателите са съвсем нормални търговци, които предлагат даден продукт, ще успеете да се възползвате от кредита си по най-ефективния възможен начин, а именно – за да излезете от финансовата криза и да се насладите на живота си с една пречка по-малко – финансовата.

А ако имате нужда от бърз онлайн кредит, винаги можете да се обърнете към E-Cash, за да се справите с този изненадващ разход по най-безопасния и нормален начин.