Краткосрочен онлайн кредит – перфектната алтернатива, когато банката каже НЕ

Пари до заплатаВ днешно време, повечето хора теглят банков кредит не само в случай на спешна нужда от пари, а и с определена финансова цел. Разбира се, има и доста домакинства, които се възползват от този вид заем, за да покрият месечните си разходи, защото са възпрепятствани от някакво изненадващо обстоятелство.

Но изтеглянето на банков кредит не е просто нещо. Съществуват правила за одобрение, по които кандидатствалият може и да не се квалифицира за получаване на сумата, която иска. Изисква се имущество за обезпечение, поръчители, да сте навършили 18 години, да сте гражданин на държавата, в която теглите кредита, да имате добра кредитна история, както и да имате работа, от която да получавате доход над определено ниво. Може да не звучи като кой знае какво, но има доста хора, които не изпълняват едно или повече от тези изисквания. Тогава те получават отказ и не могат да се сдобият с така нужната сума.

Но какво се прави, когато банката ви отговори с НЕ?

Когато ви откажат кредит, било то заради лош кредитен рейтинг, ниски доходи, неплатени осигуровки и т.н., винаги е добра идея да се свържете с управлението на банката, за да узнаете точната причина за отказа. Така ще може да направите нужните поправки (ако е възможно), където сте сгрешили.

А междувременно, не може да забравите за спешната нужда от пари, която все още съществува. Не се притеснявайте, защото тук идва на помощ онлайн заемът до заплата.

Поради нарастващата му популярност, краткосрочният онлайн кредит не е нещо, което трудно се намира. Заемодатели има много, но трябва да внимавате кои от тях са коректни и легални.
Лихвите, при този вид кредити, са по-високи от тези на банките, но това е нормално, след като заемодателят поема по-висок риск от тях, тъй като изискванията за получаване на заем до заплата са минимални. Без обезпечаване с имущество, без поръчители. Краткосрочният онлайн заем се отпуска дори на хора, които имат работа, но нямат трудов договор.

Освен това, за краткосрочен кредит до заплата се кандидатства изключително лесно – само трябва да влезете в сайта на заемодателя, да изберете сумата и срока на кредита, да попълните малко данни (задължително е да имате банкова сметка, тъй като сумата ще постъпи по нея) и готово. След 5 минути всичко е попълнено и изпратено, а до края на работния ден ще разполагате с нужната сума. И всичко това от удобството на вашия дом – без да се разкарвате по банки и офиси, без безкрайно редене на опашки, без досадно попълване на документация.

Най-хубавото е, че изплащате сумата със следващата си заплата и вече нямате задължение към заемодателя. За разлика от банковите кредити, които връщате с месеци и години.

Ако и вие имате спешна нужда от средства, а банката ви отказва кредит, поради някаква причина – eCash е на разположение.  

2 мнения за “Краткосрочен онлайн кредит – перфектната алтернатива, когато банката каже НЕ”

  1. Бих искола да ползвам ващите услуги моля

    1. Можете да кандидатствате за кредит през формуляра на сайта: https://e-cash.bg/ Ще получите становище по искането до минути чрез СМС.

Коментари са забранени.