Онлайн кредит за black friday

бърз кредит онлайнBlack Friday е по- популярен в САЩ, където стартира като традиция през 1932 г. Това е денят след американският празник Деня на благодарността (Thanksgiving Day). На този ден стартира предколедня шопинг сезон и много производители и търговски вериги предлагат големи намаления на стоките си. През 2104 г. в САЩ са похарчени над 50 милиарда долара през четирите дни на black friday.

В България през 2014 г. известен онлайн търговец реализира продажби за над 13 млн. лева по време на кампания black friday. Тези кампании са популярни у нас от 2013 г. насам и бележат все по-голям успех. Тази година много от онлайн търговците се подготвят за новата кампания, като по предварителни данни се очакват намаления до 70% на някои стоки.

Без съмнение black friday кампаниите са изгоден начин да се сдобиете с коледни подаръци за Вашите близки, а и за Вас самите. Реалността, обаче, е малко по-сурова. Много домакинства нямат необходимите спестявания, за да си позволят покупки от тези кампании. Средствата, с които разполагат са разпределени за текущи сметки, храна и стоки от първа необходимост. Не е за подценяване и фактът, че black friday е и в началото на отоплителния сезон, което допълнително утежнява ситуацията от финансова гледна точка.

Въпреки това има решение за този проблем и вариант, в който домакинствата да се възползват от големите намаления по време на предколедната треска. Онлайн бърз кредит! По своята същност този финансов инструмент е предназначен за ситуации, в които е налице спешна нужда от малка сума пари до заплата. Сигурен начин за излизане от затруднено положение при внезапна нужда от ремонт или здравословен проблем, но може да бъде изключително полезен и за далеч по-приятни цели, като предколедния шопинг.

Ако погледнем фактите може да се окаже, че дори е начин да се спестят пари. При намаления от 70% на някои стоки, лихвата е незначителна цена спрямо нормалната пазарна цена на същите тези стоки. Иначе казано ако дадена стока е с пазарна цена 1000 лв. и по време на кампанията black friday е намалена със 70% до цена от 300 лв. това е доста изгодна сделка. Ако, обаче, към момента на кампанията не разполагате с 300 лв., за да я закупите и се възползвате от онлайн бърз заем от e-cash със срок 45 дни, ще трябва да възстановите 315.36 лв. Лихва от 15 лева и 36 стотинки срещу намаление от 700 лв. е доста добра сделка.

Винаги има начин да зарадвате близките си и себе си с невероятни коледни подаръци и то на много изгодни цени. Планирайте финансите си добре и се възползвайте от големите намаления, които предстоят. Ако са Ви необходими пари, можете да разчитате на бърз кредит от e-cash. Попълвате онлайн формуляра и до няколко минути парите ще Ви очакват в банковата Ви сметка. Не е необходимо да имате доказуем доход, а само добра кредитна история и да сте на възраст от 18 до 70 години.