Онлайн бърз заем за онези непредвидени ситуации

онлайн бърз кредит, онлайн краткосрочен кредит, бърз кредит онлайнКакво имаме предвид под “непредвидени ситуации”? Това са онези ситуации, в които всеки от нас е изпадал поне веднъж – спешен ремонт на колата, спешен ремонт на дома, висока сметка за парно, ток, телефон и др. В тези ситуации се нуждаете спешно от пари, които не сте предвидили в бюджета си и с които не разполагате в момента. Точно в тези ситуации можете да се възползвате от онлайн краткосрочен кредит.

Бързите заеми онлайн осигуряват решение на тези парични проблеми бързо и сигурно. Представляват кредит, който се отпуска за кратко време, най-често 30 дни и за относително малка сума пари, например 300 лв. Тези кредити се отпускат изключително бързо. Буквално получавате сумата до минути. Документацията и изискванията са сведени до абсолютния минимум. Кандидатства се с онлайн формуляр, а най-същественото изискване е да имате добра кредитна история. Дори не е нужно да имате доказуем доход!

Някои от изискванията са възраст, и гражданство. Да, толкова са сведени до минимум. В E-cash, например, е необходимо да сте на възраст между 18 и 70 години, да сте български гражданин и да имате добра кредитна история. Това е! Дори не е необходимо да имате банкова сметка. Можете да получите сумата от всеки офис на EasyPay. Ако все пак предпочитате да получите сумата по банков път, можете да използвате банковата си сметка. Освен бързо е и удобно!

Обикновено срокът за погасяване е кратък, но има кредитори, които могат да разтеглят този срок до 45 дни за кредитите до заплата и 6 месеца за кредитите на вноски. Препоръчително е да се вместите в опоменатите срокове, за да можете да ползвате тези услуги всеки път, когато Ви е необходимо.

Цената, която следва да платите за онлайн кредит до заплата се нарича лихва. Тя се измерва с понятието Годишен процент на разходите (ГПР). Годишният процент на разходите по кредита изразява общите разходи по кредита за потребителя, настоящи или бъдещи, изразени като годишен процент, изчислен на годишна база от общия размер на предоставения кредит. Така написано може би ще Ви се стори сложно, затова нека го представим така: Ако изтеглите бърз кредит в размер на 300 лв. за срок от 20 дни, при ГПР 49.82%, лихвата ще възлезе на 6.72 лева. В този случай крайната сума, която ще следва да възстановите е 306.72 лв. Не е толкова много, колкото очаквахте може би?

Нека обобщим. Имате непредвидена ситуация, например спешен ремонт на колата. Тази кола Ви е необходима, т.к. с нея се придвижвате всеки ден до работното си мястои обратно до дома Ви. Ремонтът е на стойност от 300 лв., с които Вие не разполагате. Имате няколко варианта, за да се сдобиете с тези средства – заем от приятел, роднина, колега, онлайн бърз заем, продажба на вещ или скъп предмет, аванс от заплатата Ви. Всички тези варианти са добри, но не винаги са на разположение. Единственият, който е винаги и 100% на разположение е онлайн бързият заем. Можете спокойно да го възприемете като най-добър приятел в нужда от бързи пари.

На пазара съществуват много кредитори. Всеки от тях има различни предимства, недостатъци и изисквания. Нашият съвет е да направите кратко проучване преди да се обвържете с бърз заем. Имате пълната свобода да изберете най-подходящият за Вас кредитор. Не се колебайте да се свържете с нас ако имате необходимост от допълнителна информация за предоставяните от нас заеми. На разположение сме!