Без пари след баловете и празниците? Бързите кредити са на помощ!

онлайн пари до заплатаМай месец е един от най-скъпите месеци, по отношение на разходите, след коледните празници през декември. Абитуриентските балове и множеството празници през месеца са предпоставка за големи разноски. Всяко семейство дава мило и драго за децата си и не се пестят стредства за абитуриентския бал на децата, а тези средства не са малко. Празнични вечери, тоалет, приготовления, всичко това изисква не малко пари и много от семействата спестяват дълго време, за да могат да ги осигурят.

Както всички събития, особено големите, няма как да се планират точно разходите и винаги сметките излизат криви. В повечето случаи разходите са по-големи от очакваното. Когато това се случи обикновено се прибягва до парите предвидени за следващия месечен бюджет. Това поставя много семейства в трудно финансово положение през следващите месеци. Разходите не намаляват, сметките трябва да се платят, а идва и време за кандидатстудентски изпити, семестриални такси и куп други разходи, за тези семейства, чиито абитуриенти са на път да станат студенти. Бързите кредити идват на помощ в тези тежки времена и са на разположение онлайн.

Бързите кредити предоставят много предимства и са особено подходящи за подобни ситуации, в които трябват спешно пари в брой.

  1. Лесно кандидатстване – вече всичко се случва онлайн. Не е необходимо да посещаваш офис на кредитора. Попълва се онлайн формуляр, след което получаваш парите си до минути;
  2. Бързина и удобство – както посочихме, краткосрочните кредити са светкавично бързи. Буквално отнема минути от началото до края на процеса. Да не забравим и начините на получаване на сумата на кредита. Налице са набор от онлайн форми за превод, дори и кеш;
  3. Занижени изисквания – за разлика от стандартните банкови потребителски кредити, при онлайн краткосрочните кредити изискванията се свеждат до възраст, националност и кредитна история. Не е необходимо да разполагаш с доказуем доход, размерът на осигурителния ти праг също е без значение.
  4. Гъвкавост – гъвкавостта на онлайн кредитите до заплата е още едно предимство, което получаваш. Няма да имаш никакви ограничения относно предназначението на парите от кредита. При ипотечните кредити и кредитите за автомобили не е така. Този вид кредити можеш да ползваш само и единствено по предназначение, а именно за закупуването на къща или кола. Няма да можеш да разполагаш с тези пари за други разходи.

Това са само част от предимствата на кредитите до заплата. Има още много други, но това са най-важните. Ако и ти вярваш в полезността им, прегледай предложенията ни в e-cash. Разполагаме с много добри условия, различни по вид кредити по отношение на суми и срок за погасяване. С нашия калкулатор можеш да сметнеш всичко, което ти е необходимо. След това остава само да попълниш кратката форма за кандидатстване и нужните ти пари ще са при теб до минути.

Не се колебай да ни задаваш въпроси ако се нуждаеш от допълнителна информация. На разположение сме по всяко време и без почивен ден.