Бързите кредити и техните особености

заем без трудов договорКакво правиш обикновено, когато месечният бюджет стане твърде сложен и непосилен за изпълнение? Можеш ли веднага да вземеш пари на заем от близки или приятели? Или може би се притесняваш от това? Точно тук се намесват бързите кредити. Те се превърнаха в чудесна и бърза финансова помощ. Краткосрочните кредити са предназначени да ти помогнат да преодолееш лична финансова криза без особени усилия.

Заемите до заплата са всъщност краткосрочни заеми с твърд лихвен процент. Понастоящем, тези кредити се превърнаха в един от обещаващите инструменти при спешна нужда от малка сума пари в брой. И за да разбереш напълно за какво служат краткосрочните кредити, прочети следващите редове.

Какви са изискванията, за да ти бъде отпуснат бърз кредит?

Първо, всеки кандидат следва да има навършени 18 години, за да може да ползва услугата. Второ, трябва да е постоянен български гражданин и трето, кандидатът не може да е на възраст над 70 години. И това е всичко!

Има ли разлика между краткосрочните кредити и кредитите от банка?

Кредитите от банка имат много повече изисквания– поръчители, обезпечение, кредитна история, ниво на доходи (доказуеми) и много други. Процедурата по одобрение е сложна и бавна, докато при бързите кредити е всеткавична и удобна – можеш да кандидатстваш и да получиш одобрение онлайн в e-cash.bg. При краткосрочните заеми не се нуждаш от доказуем доход или обезпечение.

Каква е най-голямата сума, която може да бъде изтеглена?

Това зависи от всеки кредитор на краткосрочни заеми. В e-cash например, можеш да изтеглиш кредит на вноски до 4000 лв. или кредит до заплата с максимална сума в размер на 1000 лв. Това ти дава възможност да избираш в доста широки граници.

Колко са сигурни тези кредитори?

Кредиторите на заеми до заплата попадат под законови регулации. Всички легални кредитори имат лиценз, който следва да бъде предоставен. Всяка информация, която им предоставяш е защитена и в сигурни ръце. Причината да са им необходими личните ти данни е, че следва да направят проверка на кредитната ти история, за да оценят риска, който поемат, давайки ти кредит.

Освен това при сключването на сделката би следвало да получиш договор, в който са регламентирани всички условия, права, задължения и т.н. Нашият съвет е внимателно да се запознаеш изцяло със съдържанието преди да го подпишеш. По този начин ще знаеш всичко, което ти е необходимо.

Това се отнася и за издължаването на бързия кредит. Следва да знаеш, че просрочието носи допълнителни лихви и трябва да се издължиш в срок. Колкото до основната лихва, винаги можете да използваш кредитен калкулатор и да нагласиш сумата така, както ти е необходимо и можеш да си позволиш. Нашият съвет е да изтеглиш точно толкова пари, колкото са ти необходими и можеш да си позволиш да върнеш без това да ти носи допълнителна финансова тежест.

Сега вече си напълно наясно с основните въпроси около краткосрочните кредити и спокойно можеш да се възползваш от тази услуга винаги, когато имаш спешна нужда от малка сума пари в брой. Не се колебай да ни потърсиш в случай, че ти е необходима допълнителна информация.