5 съвета относно краткосрочните онлайн заеми

съвети за краткосрочен кредитАко имате спешна нужда от пари, а сте изчерпали всички други ресурси или възможности, то трябва да се замислите за краткосрочен онлайн кредит.
Такъв вид заем може да се изтегли до 1 час, което е страхотна алтернатива за всеки, който има нужда от финанси веднага. Вярно, има и други начини да се сдобиете с нужната сума, но доста от тях са несигурни или поне съмнителни, а и изискват много труд или имат много ограничения. Но ако решите в бъдеще да се възползвате от онлайн пари на заем, то прочетете следните ни съвети:

 1. Преценете за какво ви трябват парите – ако са ви нужни за покриване на медицински такси, първо разпитайте дали има някакъв друг начин да разсрочите плащането директно към тях. Възможно е да има начин.
  Нужни са ви пари за да покриете сметките си, които този месец са доста по-високи, а денят за заплата е все още далеч? Тогава краткосрочният онлайн заем ще ви свърши добра работа. Така ще може да се погрижите за сметките си докато получите следващото си трудово възнаграждение.
  Наближава рожденият ден на племенника ви и искате да го зарадвате с хубав подарък? Онлайн бързият кредит не е препоръчителен за подобен вид разходи. По-добре обмислете друг вариант за подарък.
  Преценете много добре за какво ще използвате изтеглената сума, тъй като в някои случаи онлайн парите на заем може да са много добра идея, но в други да нямат толкова ефективност;
 2. Най-бързият начин да изтеглите краткосрочен кредит е онлайн – вместо да се разкарвате по учреждения, да се редите на опашки и да губите адски много време в попълване на тонове документи, може да свършите всичката работа за 10 минути, докато си седите вкъщи, пред компютъра. Само попълвате един лесен формуляр и до час парите са при вас;
 3. Проучвайте внимателно – съществуват доста компании, които се занимават с отпускането на краткосрочни кредити, но вие трябва да изберете точната.
  Избягвайте заемодатели, които не са от България – в другите държави има различни закони и регулации за заемите и кредитите, което може да и навреди.
  Проучете дали заемодателят е лицензиран и дали предоставя пълна информация за кредита в сайта си – всички суми, такси и срокове трябва да са описани и явни още преди да кандидатствате за заема. Коректният заемодател не крие допълнителни такси от потребителитеси;
 4. Ако нямате трудов договор или постоянна работа, намерете заемодател, който няма подобни изисквания. По принцип, изискванията за краткосрочен кредит са минимални, но ако сте в майчинство, безработен или нямате трудов договор трябва да потърсите заемодател, който изрично е описал, че отпуска кредити на хора в такова положение;
 5. Теглете само толкова, колкото ви е нужно – тук не става въпрос за банкова институция, към която ще сте задължени дълго време. Кредитите до заплата се изплащат наведнъж със следващата заплата, а лихвите по тях са по-високи от банковите. Така че преценете добре каква сума ви трябва и кандидатствайте за толкова, колкото ще ви е нужно, а не повече, колкото и добра идея да ви звучи.

А ако вече сте взели решение да се възползвате от краткосрочен онлайн заем, за да покриете спешната си нужда от пари, то винаги можете да се обърнете към E-Cash, защото коректността е на първо място.