1000 лева те чакат, когато ти потрябват!

пари до заплатаПонякога настават тежки времена. Неприятните изненади дебнат отвсякъде и ако не си подготвен с нужната сума, се оказваш в задънена улица. Дори хората, които много зорко планират и следят бюджета си, биват изненадвани неприятно. В някои случаи, роднина или приятел може да помогне с малко пари в заем, но повечето хора нямат такава опция.

В тези ситуации на помощ идват бързите кредити. Те представляват краткосрочни кредити за малка сума пари, която може да послужи в случай на спешна нужда, най-често за непредвиден разход. Обикновено става дума за суми от порядъка на 50 до 1000 лв., но в e-cash можеш изтеглиш и кредит на вноски до 4000 лв.

Популярността на краткосрочните кредити се увеличи през последните няколко години, т.к. повече българи се борят с постоянно увеличаващите се ежемесечни разходи, в условията на сравнително ниски за стандартите на Европейския съюз доходи. Факт е, че дори хората от средната класа, които имат стабилни доходи, не могат да получат лесно банков кредит. Освен това процесът по кандидатстване за потребителски кредит е труден и времеемък.

Ако ти си от тях, вероятно припознаваш себе си в част от казаното по-горе и си изпадал в подобни ситуации. Може би имаш повече въпроси, на които ще се опитаме да даем отговор тук.

Мога ли да изтегля бърз кредит за 1000 лв. ако съм безработен?

Да, разбира се! Бързите заеми не са обвързани с дохода ти и по този начин дори безработен, пак можеш да се възползваш от този вид помощ. В България все още съществува онази сива зона, в която макар и да имаш доход, той е недоказуем. Ние отчитаме този факт и знаем, че безработицата не означава 100% липса на доходи.

Как мога да изтегля краткосрочен кредит за 1000 лв.?

Много лесно! На пазара вече съществуват много кредитори на бързи заеми и с малко търсене можеш да откриеш подходящия за теб кредитор. Условията за кандидатстване са сведени до минимум, а онлайн можеш да подадеш заявка с онлайн формуляр, който попълваш буквално за минути. Ако си български гражданин и си над 18 годишен, не би следвало да имаш проблем да кандидатстваш за бърз кредит. В случай, че те одобрят, ще получиш сумата, която желаеш до минути. Бързо, лесно и сигурно.

А ако имам лоша кредитна история?

Тук може би ще имаш известни затруднения. Кредиторите отпускат бързи кредити след оценка на риска. Тоест ако си безработен и имаш лоша кредитна история, рискът за кредитора скача неимоверно много. Вариантите са или да не бъдеш одобрен за кредит, или да те одобрят, но при по-специални условия. Все пак имаш шанс и нищо не те спира да опиташ. Някои кредитори може да са по-благосклонни, отколкото други.

Мога ли да изтегля бърз кредит без банкова сметка?

Разбира се! В e-cash например, имаме опция да получиш и изплащаш сумата на кредита си през EasyPay в брой. В този случай не ти е нужна банкова сметка. Тоест бързите заеми са и доста дискретни, т.к. тази информация остава само между теб и кредиторът, който си избрал. Жена ти няма как да разбере от банковото извлечение за движението по семейната ви банкова сметка.

Е, готов ли си да изтеглиш 1000 лв. днес?