Нямате трудов договор? Това не е пречка за бърз онлайн кредит

кредит без трудов договорЖивеем в държава и във времена, в които не е много лесно за един човек да си намери добре заплатена работа, а да не говорим, че сигурността на всяка една позиция напоследък е под въпрос, при наличие на толкова голямо текучество за всяко работно място. Като добавим и състоянието на икономиката, бизнесът започва да страда от липса на финанси, което води до едно единствено нещо – съкращения.

Естествено, липсата на работа води до финансови проблеми, тъй като трудовото възнаграждение е прекъснато дори и временно. Само че, сметките за ток и вода, както и ежедневните разходи, които имаме не спират. Дори и да сме спестили, винаги ще се намери някой изненадващ разход, който да ни свари неподготвени. Спешен ремонт на жилището, на колата, или недай си Боже, здравословни проблеми, чиито такси също не са малки.

Поради такива причини, в даден момент човек е готов да занижи изискванията си за работа, само за да получава доход, който да използва за покриване на разходите си. Под занижаване на изисквания става въпрос за работа, за която ви липсва опит, далечно работно място или неблагоприятни условия от страна на работодател. Последните включват именно липсата на трудов договор, тъй като голяма част работодатели решават да прескочат този вид сдружаване, за да си спестят осигуровки към работника. А понякога работодателя изисква обучителен период (най-често 6 месеца) и чак след като измине обучението на работника се предлага трудов договор.

Независимо дали става въпрос за обучителен период или постоянен период, липсата на трудов договор може да се окаже проблем, когато имате спешна нужда от пари, защото банковите институции имат изискване за наличие на такъв договор, ако решите да теглите кредит. Така, независимо, че получавате заплата и имате възможност да покривате вноските си, отговорът от всяка банка ще е един и същ – не.

Но при онлайн краткосрочния кредит такова изискване няма. Може да бъдете одобрен за исканата от вас сума, независимо дали имате трудов договор, доказуем или недоказуем доход. Може да се в майчинство, без работа или без деклариран доход. Всичко, което се изисква е да сте на възраст от 18 до 70 години и да имате добра кредитна история. Друго изискване няма.
Кандидатстването става след едно лесно и бързо попълване на онлайн формуляр, докато седите в удобството на дома си, без да има нужда да се разкарвате по банки, да попълвате документи и да се редите на опашки. Одобрението отнема минути, а парите ще ви бъдат на разположение до края на деня. Толкова е лесно.

Не забравяйте, ако работните ви условия не ви позволяват да се възползвате от банков кредит, а разходите са се натрупали или просто са ви изненадали, то онлайн кредитът до заплата е най-лесното решение за излизане от финансовата дупка. А ако търсите надежден заемодател, то E-Cash е винаги на ваше разположение.

4 мнения за “Нямате трудов договор? Това не е пречка за бърз онлайн кредит”

 1. Как да кандидаствам ?

  1. Здравейте
   За да кандидатствате е необходимо да попълните формуляра за искане за заем или кредит: https://e-cash.bg/
   Решение по искането ще получите до няколко минути чрез обаждане или СМС, както и на имейла, затова посочете кореткно GSM номер и имейл адрес.

  1. Здравейте,
   Можете да кандидатствате през формата на сайта ни: https://e-cash.bg/ Ще получите становище до минути.

Коментари са забранени.