Лихвар Vs Банков заем Vs Онлайн кредит

краткосрочен онлайн кредитНеотдавна единствения бърз начин да се сдобиеш със заем на парични средства бяха лихварите. Сега вече е по-различно, все повече кредитори са склонни да дават кредит без много излишна информация и сигурност. Достатъчно е да сте с добра кредитна история. Повечето от тези кредитори работят предимно онлайн и ви превеждат пари по сметката, като процедурата е изключително бърза.

Тези кредити са предназначени за хора, които са изпаднали в нужда от спешни парични постъпления, за да покрият разход, който е непредвиден и не търпи отлагане. Тук процедурите са максимално съкратени, а не както при банките, които могат да отнемат доста време. Необходимо е да направите заявка, да отговорите на няколко въпроса и можете да получите сумата на същия ден.

Онлайн краткосрочните кредити са лесни и бързи, т.к. не изискват толкова задълбочени проверки по отношение на кредитна и друга информация за вас, както при друг вид финансиране. Повечето кредити са за малки суми и за кратък период от време. Тези кредити са до заплата и рискът за кредитора е много малък. На практика си вземате заплатата предварително от кредитора докато ползата е, че ще разполагате със средствата веднага.

Имате няколко избора, когато кандидатствате за онлайн бърз кредит.

Процесът за повечето кредитори е много семпъл и вие можете да кандидатствате онлайн или на място в офис на избраният от вас кредитор. Ползата от кандидатстване на място е, че ще разполагате с компетентен служител на ваше разположение, от който можете да получите информация в случай, че се нуждаете от такава. При онлайн кандидатстването удобството е, че го правите спокойно докато сте вкъщи. Освен това не ви се налага да обсъждате финансовата си ситуация с някой непознат. Онлайн формата за кандидатстване е и по-бърза. Този начин е по-лесен и по-предпочитан от много клиенти, т.к. можете да запаметите данните на компютъра си в случай, че ви потрябва друг заем.

Въпросите при кандидатстване са опростени и целят да дадат яснота, кой сте, къде работите, с какъв доход разполагате и каква сума ще ви бъде необходима. Тази информация ще даде възможност на кредитора да разбере дали ще можете да погасите кредита си с дохода, който получавате. Освен това ще ви бъде необходимо да предоставите и банкова сметка или акаунт в платежна система. По този начин кредитора ще може лесно и бързо да ви кредитира. Онлайн краткосрочните кредити целят да намалят максимално разходите по кредитиране. Когато процесът се осъществява онлайн, това намалява разходите и кредиторът ще има възможност да ви предложи по-добра лихва.

Процесът по кредитиране става по-лесен с времето.

Щом веднъж сте били одобрени за онлайн бърз кредит, ще бъде по-лесно да преминете през процедурата в бъдеще, т.к. много кредитори запаметяват данните за своите клиенти. Ако станете редовни клиенти дори могат да ви предложат специални лихви или отстъпки. По този начин ще си спестите много разходи по кредит.

Онлайн кредитите са предназначени за краткосрочно финансиране и обикновено се погасяват със следващата ви заплата. Ако се нуждаете от повече време, за да погасите кредита си, повечето кредитори ще ви направят тази отсрочка стига да заплатите лихвата за това. По този начин ще можете по-добре да управлявате бюджетът си.

Ако смятате, че сте направили своя избор и краткосрочният онлайн кредит е вашето решение, доверете се на E-Cash.