Краткосрочен онлайн кредит – опции

онлайн краткосрочен кредитСредностатистическото домакинство има почти еднакви по произход и стойност разходи всеки месец, които се покриват посредством трудовото възнаграждение на членовете на семейството. Когато приходът е по-висок от разхода, разликата се спестява, но често спестената сума не е толкова голяма. Тази система е съвсем нормална и работи безотказно, когато няма промени. Но понеже живеем в свят, който се променя често, а животът ни малко или много е непредвидим, от време на време възникват ситуации, които не търпят отлагане и могат да се решат само с определена сума пари. Този разход е изненадващ, спешен, а приходите и спестяванията не могат да го покрият веднага. В такъв случай, домакинството е изправено пред проблем – има нужда от спешна сума пари, с която не разполага в момента. С тази сума можете да се сдобиете чрез заем от приятели, роднини, продажба или залог на лична собственост, банков кредит или бърз онлайн заем.

Повечето от тези решения не вършат работа, по различни причини – никой не е в цветущо финансово състояние, за това да искаме пари от приятели може да е неудобно – всеки си има проблеми, които решава сам. Продажбата или залогът на лично имущество е твърде крайна стъпка, а и може да се окаже, че накрая сте изгубили повече, от колкото сте спечелили. Кандидатстването и изтеглянето на банков кредит е тромав и тежък процес, който отнема много време, с което не разполагате, да не говорим, че съществува и вариант, в който да не ви одобрят.

При краткосрочният заем до заплата липсват тези пречки.

Кандидатстването се извършва онлайн, отнема няколко минути, одобрението и изплащането на сумата се извършва още същия ден – без да губите време, без да натоварвате финансово приятели и роднини, без да обикаляте по офиси или да губите имуществото си. Освен това, връщате кредита наведнъж с получаването на следващата си заплата, без да се обвързвате дългосрочно с кредит.

Поради високото си удобство, краткосрочният заем до заплата е предпочитаният начин на българските домакинства за справяне с финансови проблеми. Като цяло, броят на изтеглени онлайн краткосрочни заеми през 2015г. се е повишил спрямо миналата година, а броят на изтеглените банкови кредити е намалял, което говори за предпочитанията на средностатистическите граждани и пониженото им доверие към банковите институции.

Ако и вие искате да се възползвате от удобството на краткосрочните кредити до заплата – винаги можете да разчитате на E-Cash.