Защо краткосрочните онлайн кредити са толкова популярни?

кредит без трудов договорВ един идеален свят всеки ще изкарва повече пари, от колкото са му нужни, за да може да посреща ежемесечните си разходи, както и да спестява достатъчно, за да може да си позволи това, което иска. Също така, в този идеален свят ще можем да планираме всичко, което ще ни се случи и няма да ни изненадват случайни и спешни разходи. За съжаление, не живеем в идеален свят и понякога се случва така, че изпадаме във финансова ситуация, която трябва да се реши на момента, а нямаме нужните пари да направим това.

Освен при спешни финансови нужди, краткосрочните онлайн кредити са добра алтернатива и при други ситуации. В тази статия ще разгледаме няколко такива ситуации, които може да се решат чрез онлайн заем до заплата. Но не забравяйте – краткосрочните заеми са предназначени главно за справяне със спешни финансови ситуации, които не търпят отлагане.

  1. Когато непосилен разход или сметка предстои да излезе преди деня на заплатата ви – често се случва някоя сметка да закъснее или да ни изненада, появявайки се точно преди денят, в който трябва да си получите заплата. Или по-честият вариант – работодателят забавя заплатата ви с няколко дена, седмица или дори месец, а сметките, както всички знаем, никога не се бавят или закъсняват. В такива случаи краткосрочният кредит може да изиграе ролята на заплата, тъй като с него ще можете да покриете разходите за сметки, а връщането му ще се случи тогава, когато реално получите заплатата си. Един вид – получавате заплата си тогава, когато ви трябва, а не когато работодателят ви реши, че трябва;
  2. Когато искате да запазите добър кредитен рейтинг – не е добра идея да закъснявате с плащанията по кредитната си карта, тъй като този вид закъснения се пазят в историята ви доста дълго време. За да не влошите кредитния си рейтинг, плащанията по кредитната ви карта трябва да бъдат правени на време, а ако нямате нужните финанси да направите това, като същевременно не искате да рискувате кредитната си история, то един краткосрочен онлайн кредит може да се окаже полезен в случая, тъй като със сумата от него можете да направите плащането си по кредитната карта, без това да се отрази на кредитната ви история и рейтинг;
  3. Когато не искате да пропускате важни моменти от живота си – случвало ли ви се е да видите нещо, от което имате нужда или винаги сте искали, на разпродажба или промоция, но тя да приключва още преди денят ви за заплата? Или празненството за рождения ден на ваш близък, което няма как да пропуснете, но заплатата ви е отишла за плащането на сметки? Или дори вашият рожден ден, който искате да отпразнувате сред близки и приятели, но високите сметки или ремонтът на колата този месец ви е оставил без нужните пари? Краткосрочният онлайн кредит в такива случаи може да е полезен, за да не изпускате такива моменти и възможности. Но все пак, много добре трябва да преценявате дали има смисъл от заем и до колко такива възможности са ви важни.

Ако смятате, че имате нужда от спешни финанси, с които да излезете от неприятна финансова ситуация – краткосрочният кредит е добра алтернатива, от която може да се възползвате. Но винаги преценявайте добре ситуацията, проучвайте и вземайте правилното решение. А ако то е именно заем до заплата – винаги може да се доверите на най-сигурния си партньор – Е-Cash.