Време за решение: Кредит онлайн или кредитна карта

Онлайн кредит или кредитна картаБързите кредити онлайн предлагат ценна алтернатива за домакинства, които са изпаднали в краткосрочно финансово затруднение по време на нестабилна икономика. Когато колата се счупи, има нужда от правене на зъб или месечните сметки са по-високи от очакваното, получаването на пари до заплата може да се окаже по-доброто решение пред използването на кредитна карта.

Докато кредитните карти може да ви се струват вариант, който е по-лесен, то плащането им, след като сте ги използвали повече е точно обратното на лесно. Използването на кредитна карта е опция, но помнете че за да избегнете големите лихви е нужно да си плащате това, което сте изхарчили, при всяко получено месечно извлечение. Ако не успеете да платите, балансът ви ще се покачи с добавени лихви и такси. А лихвите по кредитните карти са едни от най-високите на кредитния пазар, така че в даден момент може да се окаже, че сте платили двойно за направена от вас покупка, в зависимост от това, кога сте си платили картата. Този факт, в комбинация с постоянното окуражаване за ползване, от страна на издателите на кредитни карти, може да ви накара да изпаднете в по-голяма финансова криза. Кредитните карти могат да се превърнат в дългосрочен дълг, докато вие просто се нуждаете от краткосрочно решение на проблемите ви.

Бързите онлайн кредити, от своя страна, могат да помогнат при нужда от краткосрочен заем, както и да спрат кредитните ви проблеми, при наличие на кредитни карти. Този вид кредити са предназначени за бързо получаване и бързо изплащане – специално за временни финансови нужди. Докато издателите на кредитни карти изискват минимално месечно плащане, което може да ви постави в ситуация да изплащате дългосрочен заем, то бързите онлайн кредити са пари до заплата, които връщате със следващото си трудово възнаграждение. Ето защо ще можете да си платите нужното посещение при зъболекаря или изненадващия ремонт на автомобила, а кредитът да изплатите възможно най-скоро, без да затъвате в изплащането на дългосрочен заем. А всички знаем как този род проблеми се случват само няколко дена преди заплата, когато вече сме приключили с предната. А е напълно възможно и новите домашни сметки да излязат преди заплатата ви, поради временно разминаване на двете дати. Бързият кредит до заплата може да е точно това, от което се нуждае личната ви хазна, за да се справи с проблемите до следващата заплата.

В края на краищата, кредитната карта може и да е полезна в някои ситуации, но няма нужда да плащате малко богатство всеки път, когато закъснеете с изплащането ѝ. А при бързите онлайн кредити това просто го няма, защото изплащате всичко съвсем краткосрочно, без да се обвързвате с дълг.

А ако имате нужда от финанси до следващата заплата – E-Cash предлага бързи кредити, когато имате нужда от бързи пари.