Бърз кредит до заплата: въпроси и отговори

Въпроси и отговориДомакинства, които имат спешна нужда от малка сума пари, за да покрият неочакван разход, трябва да знаят, че онлайн кредитите до заплата вече са доста популярни за точно такива случаи. Те са краткосрочен заем без нужда от обезпечение (не е нужно да се описва притежавано имущество или да има нужда от поръчител).
Ако сте решили да се възползвате от краткосрочен онлайн кредит, но не знаете каква е процедурата или имате други неясноти по въпроса – в
следващите редове ще отговорим на най-често задаваните въпроси.

Каква е разликата между директен и недиректен заемодател?

Директните заемодатели имат лиценз и одобряват, отпускат сумата и обслужват кредита ви до неговото изплащане. От друга страна, недиректният заемодател не е заемодател в истинския смисъл на думата, а по-скоро посредник, който свързва клиента с директен заемодател, за което получава комисионна. Той не ви осигурява сумата по кредита и след одобрението той вече няма работа с вас. Недиректния заемодател винаги трябва да се представи за такъв на видимо място в сайта или страницата си.

Какъв е процесът по одобрение?

Повечето заемодатели предлагат съвсем лесен начин за кандидатстване, като в честия случай той представлява попълване на кратко заявление онлайн или на място в офис. Самото одобрение става много бързо (в рамките на няколко минути). За да кандидатствате ви трябват само лична карта и банкова сметка, по която да бъдат преведени парите.

Наистина ли краткосрочните кредити са много скъпи?

По принцип, лихвата по един краткосрочен кредит до заплата е по-висока в сравнение с останалите видове кредити, но като се има предвид различните такси за закъснение, при оувърдрафт, както и наказателни такси за прехвърляне на лимита при кредитните карти и други видове кредити, то заемът до заплата всъщност не е с толкова висока цена. Освен това, една от главните разлики между онлайн заемите и банковите кредити е, в размера на сумата. Да, онлайн заемите до заплата има по-висока лихва, но се изплащат за период от 45 дни, след което вече нямате задължения към заемодателя. Този вариант звучи много по-добре от банков кредит с малко по-ниска лихва, който трябва да изплащате месеци наред.

Каква е разликата между онлайн кредит и кредит в офис?

В миналото, единственият начин да получите кредит е бил да отидете на място в офис на организацията, която го отпуска. Но с навлизането на Интернет, тази опция отпада. Сега, можете да се възползвате от краткосрочен кредит онлайн, докато си седите удобно пред компютъра вкъщи. Без дълго пътуване, без досадно чакане по опашки. Кандидатстването, одобрението и получаването на парите става без да напускате дома си.

А ако вече сте взели решение да се възползвате от предимствата на краткосрочният заем до заплата – E-Cash е на ваше разположение.