Бързи заеми онлайн срещу кредитна карта

бърз кредит срещу кредитна картаКогато имате финансови затруднения и бърза нужда от кредит, често няма време да се занимавате с тонове банкови документи и всички други тежки и бавни процедури по отпускане на заем от банка. За това сериозният избор остават бързите заеми онлайн или кредитните карти. Но дори и да имате нужда от бързи пари, не трябва да вземате прибързани решения. Важно е да се запознаете с предимствата и на двата вида финансово решение.

Първите въпроси, на които трябва да си отговорите са: разполагате ли с кредитна карта и имате ли достатъчна сума по нея? Ако отговорът на единия или и на двата въпроса е „Не“, то тогава кредитната карта  не е опция за вас. Причината е, че кандидатстването и одобрението за да получите кредитна карта са бавни и често отнемат седмици, а след това и още време за да получите физическата карта по пощата. А често финансовите спешности не ви дават толкова време на разположение. Дори и да имате толкова време, съществува възможност да не ви одобрят за желаната сума, което ще ви върне в начална позиция с финансовите ви проблеми.

А с един бърз онлайн кредит ще получите желаната сума за минути, веднага след като попълните бърза онлайн бланка. Без чакане, без опашки, без разкарване, без трудов договор.

Друго, което ще трябва да обмислите е, дали имате възможност да поддържате кредитна карта. Изплащането й може да отнеме много време, като в крайна сметка е възможно да се окаже, че здълженията са се натрупали, а ако закъснеете с плащанията се начисляват и лихви, които допълнително ще утежнят положението ви. Докато с онлайн кредитите до заплата плащате, колкото сте си избрали при кандидатстване за кредита и то за кратък срок, който желаете, тъй като тези кредити често се използват за посрещане на спешни финансови нужди възникнали преди получаването на заплата. Освен това, веднъж изплатите ли бърз онлайн кредит, вече нямате никакви задължения и лихви към институции.

В случай, че разполагате с достатъчно кредит по кредитната си карта, използвайте тази сума само за спешни случаи. При доста услуги кредитните карти не са начин за разплащане и се изисква кеш. Възможно е да вземете кеш аванс от кредитната си карта, но там лихвите са още по-големи, а и ще се начислят допълнителни такси.

При бързите онлайн кредити никога няма да ви бъде начислена лихва за това, че се нуждаете от парите си бързо, а освен това никога няма да ви бъдат начислявани допълнителни такси за каквото и да е.

Сметнете разликите между двата начина за получаване на финанси – аванс от кредитната ви карта и онлайн бързи пари. Кое ще изплатите по-бързо? Кое излиза по-скъпо? Разберете отговорите и тогава направете своето решение.

Сигурни сме, че ще стигнете до логичния отговор – бързите онлайн кредити са по-добрият вариант.

E-Cash е доверен източник на бързи пари онлайн, които получавате по сметката си до минути, след попълване на онлайн заявка. Ние ще ви помогнем да спазите финансовите си ангажименти.