7 Мита за бързите кредити

онлайн кредитСъществуват популярни твърдения за краткосрочните кредити, които са предимно негативни и внасят съмнение за качеството и целите на този финансов инструмент. Тук ще се опитаме да развенчаем няколко популярни мита. Ето кои са те:

  1. Бързите заеми са дългова клопка

Този израз е любим на финансовите критици, въпреки това съвсем не можем да го отнесем като определение за краткосрочните кредити. Много проучвания посочват, че все по-голяма част от домакинствата ползват тази услуга поне веднъж годишно.

Важно е да се разбере, че бързите заеми са краткосрочни. Бързите кредити помагат на много домакинства да се справят с непредвидени разходи. Това означава, че краткосрочните кредити са предназначени да послужат в много кратки срокове, най-често до заплата. Нататък 7 Мита за бързите кредити

Време е за данъци! И бърз кредит!

бърз кредитОт началото на януари тази година стартира и кампанията за местните данъци и такси на българските общини. Повечето от тях имат електронна система, в която можете да проверите задълженията си. Тези, които нямат такава система изпращат уведомления по пощата. Да, данъците са изненада за всички, т.к. след коледното пазаруване винаги ни хващат неподготвени. Въпреки това могат да се просрочат във времето и не могат да се считат за спешен разход. Нататък Време е за данъци! И бърз кредит!

Онлайн бърз кредит – как да планирате бюджета си?

заплатаКраткосрочният онлайн кредит е вид кредит, за който може да се кандидатства лесно и бързо. Подходящ е за всеки, който се нуждае спешно от малка сума пари за непредвидени сметки, ремонти, медицински разходи и др. Бързите заеми помагат да преминете през трудни финансови ситуации. Ако тези кредити са подходящи за всички, дали това означава, че всеки трябва да ползва тази услуга? Това, че има кредитори, които биха Ви заели сума пари в случай на нужда, е добра новина, но няма нищо по-хубаво от добре планирания личен бюджет. Нататък Онлайн бърз кредит – как да планирате бюджета си?

Онлайн бърз кредит – защо да кандидатстваш сега?

бърз онлайн нкредитБързите кредити са широко разпространени навсякъде. Докато повечето хора твърдят, че са против този вид финансиране, реалността е различна. Това е вид кредитиране, което предоставя възможността за сдобиване с пари в брой веднага. За тази бързина, обаче, си има цена и тя се нарича лихва. Освен бързина кредитополучателите получават и удобство – удобството да кандидатстват онлайн. Ето още няколко причини, заради които си заслужава да опитате онлайн краткосрочните кредити: Нататък Онлайн бърз кредит – защо да кандидатстваш сега?

Краткосрочният онлайн кредит – спасява кредитния ви резултат

онлайн краткосрочен кредитПопулярната финансова алтернатива, която кредитите до заплата предлагат, е предпочитаният начин за справяне със спешни финансови ситуации, в които домакинството е притиснато от неочакван разход, с който няма да може да се справи толкова бързо. Популярността на този вид кредит идва от факта, че доста хора нямат добър кредитен резултат, за да бъдат одобрени по банков кредит или за отпускане на кредитна карта. Нататък Краткосрочният онлайн кредит – спасява кредитния ви резултат

Плюсове и минуси на онлайн бързите кредити

бързи пари на времеФинансовите проблеми могат да бъдат доста стресиращи, особено ако Ви трябват пари веднага. Спешни разходи за здравословни проблеми, обучение, сметки, ремонти, лихви по други кредити и т.н. могат да Ви застигнат когато най-малко очаквате. За хората със средни доходи тези спешни разходи могат да доведат до главоболие и много безсънни нощи. Кое би могло да бъде възможното решение? Винаги можете да кандидатствате за онлайн краткосрочен заем.

Дефиниция

Бързите кредити са краткосрочни заеми, които предлагат бързо решение на Вашите финансови проблеми и могат да бъдат върнати със следващата заплата или друг доход. Повечето от тези бързи кредити се отпускат на хора, които се нуждаят спешно от пари и могат да ги възстановят за кратък период с включената лихва. Кредиторите вече отпускат заеми с достъпни лихви и условия, което ги прави доста популярни в интернет пространството. Кандидатстването за такъв вид кредит се счита за значително по-лесно в сравнение с останалите видове кредити. Нататък Плюсове и минуси на онлайн бързите кредити

Как онлайн бързите кредити работят в твоя полза?

онлайн пари на заемНамирането на най-добрия онлайн бърз кредит спомага за излизането от потенциална финансова криза. Когато бързия кредит работи във Ваша полза той не изважда лихвата, която трябва да се плати, но добавя стойност към Вашия бюджет. Платените лихви често се отплащат след добър паричен мениджмънт.

Винаги е добра идея да се използват алтернативни източници на доход. За начало е добре да сте напълно наясно с Вашите финанси и дали са налице такива алтернативни източници. Тази информация няма да премахне необходимостта от бързи пари, но ще Ви научи на няколко неща, с които ще можете по-добре да управлявате дохода си. Бързите кредити са лесни за вземане, но могат да се окажат трудни за връщане. В сегашната ситуация защо се нуждаете от онлайн бърз кредит? За да запълните спешната нужда от пари или за да не намалите стандарта си на живот? Нататък Как онлайн бързите кредити работят в твоя полза?

10 причини да кандидатствате за онлайн бърз кредит

Краткосрочен кредит онлайнЗа разлика от обикновените кредити, при бързите такива процедурата по кандидатстване е максимално опростена. Процедурата отнема много кратко време и не е необходимо да се попълва толкова бумащина, особено при онлайн краткосрочните кредити. Кредиторите правят бърза проверка, след което получавате необходимата сума до минути. Днес вече много компании предлагат подобни услуги, като условията варират, но като цяло предимствата се свеждат до следните:

  1. Лесен начин да излезеш от неприятна ситуация

Бързият кредит е един от най-добрите инструменти, с помощта на който можете да излезете от извънредна финансова ситуация. Такива ситуации са ремонт на автомобила или дома, здравословен проблем или неочаквано голяма сметка за ток, особено през зимните месеци. Нататък 10 причини да кандидатствате за онлайн бърз кредит

Онлайн кредит за black friday

бърз кредит онлайнBlack Friday е по- популярен в САЩ, където стартира като традиция през 1932 г. Това е денят след американският празник Деня на благодарността (Thanksgiving Day). На този ден стартира предколедня шопинг сезон и много производители и търговски вериги предлагат големи намаления на стоките си. През 2104 г. в САЩ са похарчени над 50 милиарда долара през четирите дни на black friday.

В България през 2014 г. известен онлайн търговец реализира продажби за над 13 млн. лева по време на кампания black friday. Тези кампании са популярни у нас от 2013 г. насам и бележат все по-голям успех. Тази година много от онлайн търговците се подготвят за новата кампания, като по предварителни данни се очакват намаления до 70% на някои стоки.

Без съмнение black friday кампаниите са изгоден начин да се сдобиете с коледни подаръци за Вашите близки, а и за Вас самите. Реалността, обаче, е малко по-сурова. Много домакинства нямат необходимите спестявания, за да си позволят покупки от тези кампании. Средствата, с които разполагат са разпределени за текущи сметки, храна и стоки от първа необходимост. Не е за подценяване и фактът, че black friday е и в началото на отоплителния сезон, което допълнително утежнява ситуацията от финансова гледна точка. Нататък Онлайн кредит за black friday

Нужен ли Ви е онлайн бърз кредит?

онлайн бърз кредит, онлайн краткосрочен кредит, бърз кредит онлайнОнлайн краткосрочните кредити набират все по-голяма популярност.
Причините за това са много, но най-важната от тях е, че остават
един от най-ефективните методи за справяне с извънредна ситуация, в
която се нуждаете спешно от пари.

Този вид кредити са изключително полезни, т.к. са предназначени за
широк кръг потребители, условията за кандидатстване са сведени до
минмум и получавате нужната от Вас сума до минути. Ето няколко
ситуации, в които можете да обмислите ползването на бърз кредит
онлайн:

1. Имате стабилен доход, но е възникнала спешна нужда от скъп
ремонт на автомобила или дома. Смяна на скъпа част от автомобила,
за която не сте подготвени финансово може да Ви постави в много
неудобна ситуация, особено ако този автомобил Ви е необходим
ежедневно. Всяко забавяне на ремонта може да Ви докара допълнителни
неудобства и главоболия. Същото важи и за внезапен ремонт на дома,
който не търпи отлагане – теч, повреда в електрическата инсталация,
укрепване на подпори, подове, таван или др. В тези случай винаги
можете да разчитате на онлайн бърз кредит, с който да направите
нужните ремонти без това да се отразява съществено на планирания от
Вас паричен поток. Процедурата е изключително кратка и лесна,
отнема минути, след което получавате нужната от Вас сума по
банковата си сметка;

2. Здравословен проблем. Никой не е застрахован от подобна
ситуация. Средствата, които са Ви необходими за лечение могат да
надхвърлят спестяванията Ви и в такава ситуация можете да се
възползвате от краткосрочен кредит. Не е необходимо да имате
доказуем доход. Всичко, което трябва да направите е да попълните
онлайн формуляр и да сте на възраст над 18 години. Получавате
парите в същия ден и си осигурявате наобходимото за Вас лечение.
Процедурата е и дискретна, т.е. можете да се справите със
ситуацията без да притеснявате близките си.

3. Изненадващо високи битови сметки. Този проблем е особено наболял
в зимните месеци, когато сметката за отопление може да Ви изненада
неприятно и да Ви завари неподготвени. Доставчиците рядко търпят
забавяния в плащането и могат да Ви начислят високи лихви, както и
да останете без отопление. В този случай по-изгодно може да се
окаже ползването на онлайн кратскорочен кредит, с който да си
осигурите спокойствието и уюта във Вашия дом.

4. Забавена заплата или доход. Този проблем може да засегне както
работещите, така и жените в майчинство. Не малко жени се оказват в
неприятни ситуации заради закъснения на парите понякога с повече от
месец. При такава ситуация бързите кредити са особено подходящи,
т.к. от тях могат да се възползват всички без ограничение –
пенсионери, безработни, жени в майчинство.

Ако вече сте се решили да използвате онлайн краткосрочен кредит, но
се колебаете кой кредитор да изберете, можете да разгледате
услугите на e-cash.bg.